Diensten
Persoonlijk. Zorgvuldig. Alles in één.

Net als muurverf zijn dakramen er in allerlei soorten. Met tuimelvenster, zipscreen, als draaikiepraam, gekoppeld, standaard, in een dakkapel of dakserre … maar welk dakraam past bij jouw wensen en ruimte? Als dakraamspecialist plaats ik niet alleen het dakraam, maar geef ik ook graag persoonlijk advies.

Voor de beste dakramen werk ik samen met FAKRO en VELUX, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan. Doordat ik als dakraamspecialist met hen samenwerk, is het ook mogelijk om direct raambekleding uit te zoeken die perfect past op het dakraam. Denk aan rolluiken, zonwering en insectenhorren. Op het moment dat ik je dakramen plaats, monteer ik ook gelijk de raambekleding. Zo ben je in één keer klaar! 

Zonnepanelen en dakramen op je dak, kan dat?

Heb je zonnepanelen op je dak en wil je een dakraam laten plaatsen? Dan hoor ik het graag, want zonnepanelen kunnen in de weg zitten. Stuur vooraf wat foto’s of ik kom een keertje langs om te kijken naar de mogelijkheden. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je zeker dat de dakramen op de juiste plek én op de juiste manier worden geplaatst.

Laat hier je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw dakraamspecialist voor advies en het plaatsen en onderhouden van dakramen.

Powered en designed by Buzzel

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.00 uur

dinsdag

08.30 - 17.00 uur

woensdag

08.30 - 17.00 uur

donderdag

08.30 - 17.00 uur

vrijdag

08.30 - 17.00 uur

Contact

Buizerdstraat 35
6971 VJ
Brummen

06-12850869
info@wouterpasman.nl