Dakramen

Wat voor dakramen je ook wilt, bij mij ben je aan het juiste adres. Heb je nog geen idee wat er mogelijk is? Ik geef persoonlijk advies op basis van jouw wensen en ruimte, zodat jij de juiste keuze kunt maken. 

Door een dakraam krijg je meer daglicht en frisse lucht binnen én oogt de ruimte groter. Daarnaast gaan de dakramen van FAKRO en VELUX slim om met daglicht. Door goede isolatie gaat er geen warmte verloren en de dakramen houden op warme dagen onnodige warmte buiten voor een fijn binnenklimaat. Hierdoor bespaar je op de energierekening.

Er zijn allerlei dakramen, zoals een enkel dakraam, een 2in1 dakraam en een 3in1 dakraam. 

Een enkel dakraam is waarschijnlijk het meest bekend en bestaat, zoals de naam al zegt, uit één raam. Dit dakraam is handig voor kleinere ruimtes of bijvoorbeeld een badkamer. 

Het 2in1 dakraam is een combinatie van een raam dat open kan en een vast raam. Bij een 3in1 dakraam kun je de buitenste dakramen openen en is het middelste raam vast. Deze dakramen zijn ideaal voor zolderverbouwingen en geven je een ruim balkongevoel.

De dakramen die open kunnen zijn (uitzet)tuimelvensters, waardoor je gemakkelijk een raampje open kunt zetten. Ook als er een meubel onderstaat. Op deze manier creëer je zowel een weids uitzicht als extra ruimte!

Mijn 3 beloftes

  1. Persoonlijk contact en advies.
  2. Jouw wensen en ruimte staan voorop.
  3. Ik ga zorgvuldig te werk.
Contact

Laat hier je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw dakraamspecialist voor advies en het plaatsen en onderhouden van dakramen.

Powered en designed by Buzzel

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.00 uur

dinsdag

08.30 - 17.00 uur

woensdag

08.30 - 17.00 uur

donderdag

08.30 - 17.00 uur

vrijdag

08.30 - 17.00 uur

Contact

Buizerdstraat 35
6971 VJ
Brummen

06-12850869
info@wouterpasman.nl