Over mij

Mijn naam is Wouter Pasman en als dakraamspecialist geef ik advies over dakramen die het beste bij jouw wensen en ruimte passen. Keuze gemaakt? Ik kom persoonlijk bij je langs om ze te plaatsen.

Met een dakraam kun je een ruimte op een hele andere manier invullen. Denk bijvoorbeeld aan je zolder. Misschien gebruik je deze nu als opslagplek, maar zou je er graag een werkplek van maken. Door hier een dakraam te plaatsen, creëer je in één keer meer ruimte, zorg je voor voldoende daglicht én frisse lucht. 

En dat is wat ik graag doe; nieuwe en fijnere plekken creëren door de ruimte van jouw woning optimaal te benutten. 

Wouter Pasman Dakraamspecialist bestaat al meer dan tien jaar en ik werk vooral alleen, omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind. Wanneer je kiest voor Wouter Pasman Dakraamspecialist weet je met wie je te maken hebt voor advies, het plaatsen van de dakramen én het onderhoud. Wel zo vertrouwd. Bij grote klussen roep ik de hulp in van partners waarmee ik vaker samenwerk.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en/of een offerte op maat.

Laat hier je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw dakraamspecialist voor advies en het plaatsen en onderhouden van dakramen.

Powered en designed by Buzzel

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.00 uur

dinsdag

08.30 - 17.00 uur

woensdag

08.30 - 17.00 uur

donderdag

08.30 - 17.00 uur

vrijdag

08.30 - 17.00 uur

Contact

Buizerdstraat 35
6971 VJ
Brummen

06-12850869
info@wouterpasman.nl